Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Прощання з загиблим захисником ЗСУ – Владиславом Озеряником

Оголошення
19.06.2022

В понеділок, 20 червня, о 12.00 годині біля Дмитрівського сільського будинку культури відбудеться церемонія прощання з загиблим захисником ЗСУ – Владиславом Озеряником.
Приблизно о 9.30 годині тіло загиблого привезуть у рідне село. Процесія рухатиметься вулицями Нечаєва, Поштова, повз волейбольний майданчик, Молодіжна, через дамбу на вулицю Центральна до будинку бабусі Героя, а далі до Дмитрівського будинку культури.
Прощання розпочнеться об 11.00 годині у рідному будинку за адресою: с.Дмитрівка, вул. Центральна 266.
Від будинку загиблого процесія рухатиметься на площу перед будинком культури, де жителі громади матимуть можливість попрощатися із загиблим Героєм.
Поховання відбудеться на центральному кладовищі с.Дмитрівка.
Просимо жителів гідно зустріти нашого захисника, який поклав своє життя за нашу свободу і незалежність України у війні з російськими окупантами та провести його в останню дорогу!
Слава Герою! Вічна пам’ять!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше