Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Робоча зустріч з питань протидії торгівлі людьми.

Пресреліз
11.11.2020

10 жовтня 2020 року  у Дмитрівській ОТГ відбулася робоча зустріч представників ОМС, освіти, культури, поліції та громадського сектору з представницями  громадської організації «Обласний жіночий інформаційний центр», які за підтримки Представництва МОМ в Україні та фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Норвегії та USAID розпочали реалізацію проєкту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в умовах децентралізації» на території Кіровоградської області .

На зустрічі були розглянуті питання актуальності проблеми торгівлі людьми у світі та в Україні, обговорені питання залучення фахівців соціальної роботи Дмитрівської ОТГ до участі в Національному механізмі взаємодії щодо виявлення  постраждалих від торгівлі людьми та надання їм всіх видів допомоги гарантованих державою. Були внесені пропозиції щодо співпраці в рамках проєктних заходів ГО та фахівців ОТГ з метою проведення інформаційно-просвітницьких заходів для покращення обізнаності населення громади щодо торгівлі людьми.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше