Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Розглянуто важливі питання забезпечення життєдіяльності громади

Новина
29.04.2022

Під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль 29 квітня 2022 року відбулося пленарне засідання позачергової 14-ї сесії Дмитрівської сільської ради восьмого скликання.

На початку депутати заслухали звіти начальника фінансового відділу сільської ради Анастасії Заєць про виконання бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за І квартал 2022 року, про використання коштів резервного фонду та затвердили їх , а також внесли зміни до бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади на 2022 рік.

Далі, в процесі роботи, були прийняті рішення щодо передачі майна на баланс відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та цивільного захисту Дмитрівської сільської ради, затвердження містобудівної документації та ін..

Також під час засідання присутні ухвалили рішення з ряду земельних питань.

Всього на сесії сільської ради було розглянуто 37 питань.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше