Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Розроблення містобудівної документації

Оголошення
26.04.2022

Відповідно до рішення Дмитрівської сільської ради від 03 березня 2022 року № 1160 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території в адміністративних межах Дмитрівської сільської ради», виконавчий комітет Дмитрівської сільської ради повідомляє про початок розроблення містобудівної документації:

«Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 17,0 га в адміністративних межах Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області (за межами населеного пункту)» для можливості розширення та поглиблення виробничого процесу ТДВ «КОЛОС».

Детальний план території – це одночасно містобудівна документація на місцевому рівні та землевпорядна документація, що визначає планувальну організацію та розвиток території.

Детальний план розробляється з метою визначення планувальної організації, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації кварталу, мікрорайону, іншої частини території, призначених для комплексної забудови чи реконструкції, та підлягає стратегічній екологічній оцінці.

 

Пропозиції щодо розроблення містобудівної документації приймаються від фізичних та юридичних осіб в письмовій формі поштою на адресу: Дмитрівська сільська рада, с.Дмитрівка, пл.Перемоги, 4; в електронному вигляді: на електронну адресу: E-mail: dss_zn@ukr.net , або в кабінеті відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та цивільного захисту Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області.

 

Виконком Дмитрівської сільської ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше