Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Секретар сільської ради провела робочі зустрічі

Новина
02.09.2022

2 вересня 2022 року секретар Дмитрівської сільської ради Людмила Камінська, за участі директора КУ "Центр надання соціальних послуг" Наталії Кубіцької, начальника відділу у справах дітей апарату сільської ради Ольги Яценко, фахівця КУ "ЦНСП" Надії Крячко, соціального педагога Дмитрівського ліцею імені Т.Г.Шевченка Алли Леонової, в рамках перевірки готовності до нового навчального року, провели робочі зустрічі з батьками учнів Цибулівської філії Дмитрівського ліцею імені Т.Г.Шевченка. В ході зустрічей було акцентовано увагу батьків на необхідності якісної підготовки  до нового навчального року в умовах воєнного стану.

Тижнем раніше такі зустрічі вже відбулися з батьками учнів Дмитрівського ліцею імені Т.Г.Шевченка,  Дмитрівської та Іванковецької філій Дмитрівського ліцею.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше