Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні аграрії, працівники сільського господарства!

Привітання голови
20.11.2022

Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.
Напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку громади, запорукою її процвітання. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії – хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох.
Нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної землі.
Нехай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі. Дякуємо вам за нелегку, але таку потрібну всім нам працю!
Миру, благополуччя, щастя, злагоди. Зі святом!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше