Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні мешканці Дмитрівської громади!

Оголошення
04.08.2021

Відповідно до рішення Дмитрівської сільської ради від 21 травня 2021 року № 397

«Про розроблення містобудівної документації «Оновлення та внесення змін до генерального плану та розроблення плану зонування села Макариха Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області»,

виконавчий комітет Дмитрівської сільської ради повідомляє

про початок розроблення містобудівної документації:

«Оновлення та внесення змін до генерального плану та зонінг

села Макариха Кропивницького району Кіровоградської області»

Генеральний план населеного пункту - містобудівна документація, що визначає принципові вирішення розвитку, планування, забудови та іншого використання території населеного пункту. Генеральний план населеного пункту є основним видом містобудівної документації на місцевому рівні, призначеної для обґрунтування довгострокової стратегії планування та забудови території населеного пункту.

Мета містобудівної документації на місцевому рівні: визначення допустимих видів забудови територій, забезпечення охорони навколишнього середовища, збереження культурної спадщини, виділення територій для розміщення житла тощо.

 

Пропозиції щодо розроблення містобудівної документації приймаються від фізичних та юридичних осіб в письмовій формі поштою на адресу: Дмитрівська сільська рада, с.Дмитрівка, пл.Перемоги, 4; в електронному вигляді: на електронну адресу: E-mail: dss_zn@ukr.net , або в кабінеті відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту апарату Дмитрівської сільської ради.

 

Виконком Дмитрівської сільської ради.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше