Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні працівники та користувачі бібліотек!

Привітання голови
30.09.2022
У цей день професійного свята наше суспільство віддає данину шани подвижникам бібліотечної справи, людям, які присвятили своє життя служінню народу, книзі, знанням. ХХІ століття, визнавши одним із своїх головних пріоритетів вільний обмін і доступ до інформації, об’єктивно поставило професію бібліотекаря у перший ряд найнеобхідніших і актуальних.
Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку — вічних пам’яток писемності, а її служителі — вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь.
Від щирого серця вітаю бібліотечних працівників з Всеукраїнським днем бібліотек і бажаю успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.
Міцного здоров’я, щастя та благополуччя вам і вашим родинам.
З повагою Дмитрівський сільський голова Наталія СТИРКУЛЬ.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше