Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Шлях повернення»

Новина
05.07.2023

На Кіровоградщині розробляють програму реінтеграції військовослужбовців та ветеранів війни до мирного життя та підтримки родин зниклих безвіти і загиблих захисників і захисниць - «Шлях повернення», яка передбачає інформаційну підтримку військових, сприяння їх реінтеграції до мирного життя, допомогу при працевлаштуванні чи відкритті власної справи, підтримку їхніх родин. 

Для визначення сучасних і дієвих інструментів допомоги ветеранам, членам їхніх родин, захисникам і захисницям України та для успішної їх самореалізації після повернення до мирного життя пропонується анкетування, яке передбачає анонімний збір первинних даних, які допоможуть зрозуміти нагальні та майбутні потреби і труднощі, з якими стикаються військові. 

Дякуємо вам за те, що Ви захищали і зараз захищаєте Україну, за Вашу силу, мужність, витривалість та патріотизм у боротьбі за незалежність нашої Батьківщини!

Заповнити анонімні анкети пропонується:

  • ветеранам,
  • військовослужбовцям,
  • членам родин зниклих безвісти, полонених, загиблих військовослужбовців.

Зібрана інформація буде використовуватися в узагальненому вигляді. Пройти анонімне онлайн-анкетування можна за посиланням.

Анкета розроблена: кропивницьким волонтерським штабом Krop:hub, ГО «Серця матерів та ветеранів війни Кропивницького» та Обласним ресурсним центром з питань допомоги учасникам АТО та ВПО.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше