Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сільська рада прийняла важливі рішення

Новина
01.05.2023

Сьогодні, під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль, відбулася чергова, 21 сесія Дмитрівської сільської ради, на якій було прийнято 42 рішення з важливих для громади питань.

Першочергово депутати заслухали звіти начальника відділу освіти, молоді та спорту Дмитрівської сільської ради Наталії Бойко про роботу комунального закладу «Центр позашкільної освіти» та директора комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Наталії Кубіцької про роботу установи за 2022 рік та прийняли їх до відома.

Далі, в процесі роботи, було внесено необхідні зміни до місцевих цільових програм, структури апарату окремих відділів сільської ради та, відповідно до вимог законодавства, прийнято рішення щодо утворення Служби у справах дітей.

Детально розглянувши бюджетні питання, представлені начальником фінансового відділу Анастасією Заєць, депутати затвердили звіти про виконання бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за І квартал 2023 року, про використання коштів резервного фонду та внесли зміни до бюджету сільської територіальної громади на 2023 рік.

Наступним рішенням сільської ради було спрямовано кошти сільського бюджету на співфінансування робіт з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення для покращення стану дорожнього покриття автомобільних доріг, а саме: Дмитрівка – Чигирин (межа району), Новопокровка – Макариха - (Дмитрівка - Диківка), Заломи - Іванківці (межа району) – Глинськ та Калинівка - (Веселий Кут - Дмитрівка). Одержувачем бюджетних коштів сільського бюджету та замовником робіт з експлуатаційного утримання автомобільних доріг визначено державне підприємство «Агентство місцевих автомобільних доріг.

 Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та цивільного захисту Дмитрівської сільської ради уповноважено укласти договір із вказаним підприємством.

Також рада прийняла низку важливих рішень із земельних питань.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше