Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

СВЯТКУВАННЯ ІВАНА КУПАЛА В ДМИТРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ.

Фоторепортаж
08.07.2021

Починаючи з 3 липня і закінчуючи 7 липня, з метою популяризації культурних традицій українського народу, у Дмитрівській сільській територіальній громаді відбулися  святкування Івана Купала.

Яскраві купальські гуляння були організовані аматорськими  творчими колективами по всій території Дмитрівської громади , а саме:  біля Дмитрівського   сільського  будинку  культури, на березі ставу у селі Макариха,біля Цибулівського сільського клубу, біля Іванковецького будинку культури транслювали  на великому екрані  відеоролик "Купальські історії" та на дитячому майданчику вулиці Молодіжна у селі Дмитрівка. Скрізь  на відвідувачів чекала насичена програма із розвагами, купальським вогнищем, конкурсами та забавами.

На культурні  заходи  завітало чимало  жителів та гостей громади.  

 Прозвучали вітання від Дмитрівського сільського  голови Наталії Стиркуль з побажаннями усім веселого настрою, незабутніх емоцій, міцного здоров’я та знайти квітку папороті кожному, хто мріє про звершення чуда і здійснення бажань.

Заходи проводилися в декілька етапів, серед яких – відтворення народних обрядів та виступи вихованців  клубних закладів.

Завершились святкування  молодіжною дискотекою.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше