Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Торгівля нафтопродуктами

Новина
21.01.2020
У зв'язку із введенням в дію Правил роздрібної торгівлі нафтопродуктами, в новій редакції, які затверджені Постановою Кабінету міністрів України 1159 від 4 грудня 2019 року, робочою групою з протидії нелегальному обігу пального на території Дмитрівської ОТГ продовжується роз'яснювальну робота із суб'єктами господарювання,  .
Правила поширюються на суб'єктів господарювання незалежно від форм власності, які зареєстровані в установленому порядку. Та не поширюються на роздрібну торгівлю скрапленим вуглеводневим газом для побутових потреб.
Згідно Правил, роздрібну торгівля нафтопродуктами здійснюють за наявності у суб'єкта господарювання відповідних документів дозвільного характеру та ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним.
Торгівлю нафтопродуктами, призначеними для відпуску споживачам, проводять через мережу автозаправних станцій, автогазозаправних станцій та автогазозаправних пунктів.
Заборонено реалізовувати нафтопродукти на автозаправних станціях, автогазозаправних станціях, в автогазозаправних пунктах безпосередньо з автоцистерн.
За результатами обстеження, суб'єктам господарювання надані відповідні рекомендації 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше