Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Триває громадське обговорення з приводу зміни назв вулиць та провулків

Оголошення
29.03.2024

На виконання законів України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», «Про заборону пропаганди російського нацистського тоталітарного режиму, збройної агресії Російської Федерації як держави-терориста проти України, символіки воєнного вторгнення російського нацистського тоталітарного режиму в Україні», пунктом 4 статті 1 Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» та розглянувши протоколи засідань топонімічної комісії при виконавчому комітеті Дмитрівської сільської ради від 27.03.2024 щодо найменування та перейменування об’єктів топоніміки Дмитрівської сільської територіальної громади, оголошується проведення громадського обговорення «Про найменування та перейменування об’єктів топоніміки Дмитрівської сільської територіальної громади», а саме стосується вулиць Гагаріна та Пушкіна села Дмитрівка.

Потребують перейменуванню

Пропозиції до перейменування

вулиця Гагаріна, с. Дмитрівка

Леоніда Каденюка, Перша,  Мальовнича, Прибережна, Інгульська

вулиця Пушкіна, с. Дмитрівка

Сонячна, Затишна


Організатор громадського обговорення: топонімічна комісія при виконавчому комітеті Дмитрівської сільської ради
Строк, місце та час проведення заходів, спосіб подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються в письмовій чи електронній формах до відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та цивільного захисту Дмитрівської сільської ради: с.Дмитрівка, пл. Перемоги, 4; тел. (05233) 70315, e-mail: jkg.dsr@ukr.net.


Відповідальна особа за проведення громадського обговорення: начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та цивільного захисту Дмитрівської сільської ради Тетяна Бабіч.

Термін прийому пропозицій: до 22.05.2024.
Термін оприлюднення звіту: до 23.05.2024.


Пропозиції (зауваження) подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, обґрунтування поданих пропозицій (зауважень).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше