Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Триває кампанія з вакцинації: закликаємо громадськість подбати про своє здоров'я і також отримати щеплення від COVID-19

Інформація
28.10.2021

В України продовжується кампанія з вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Усі повинні усвідомити важливість якнайшвидшого вироблення колективного імунітету проти коронавірусної хвороби, тому закликаємо вас вакцинуватися з метою подолання пандемії.

 Шановні жителі Дмитрівської громади, закликаємо  усіх, хто турбується про своє здоров'я, добробут та безпеку оточуючих, не нехтувати вакцинуванням. На сьогодні це єдине, що допоможе спинити поширення пандемії, яка щодня забирає життя сотень людей.

 Пам’ятайте, вакцинація убезпечить вас від важкого перебігу хвороби, госпіталізації чи смерті від COVID-19. Записуйтеся на щеплення щоб вберегти своє життя і здоров’я, а також – людей поруч за номером телефону Амбулаторії ЗМСП - 0503298455

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше