Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ЦИБУЛІВСЬКІ ВПРАВНІ БДЖІЛКИ

Пресреліз
29.05.2021

На території Мультипростору "Громадський вулик" (Двір для всіх) відбулася дружна толока "Вправні бджілки". Спільними зусиллями продовжили облагороджувати територію та встановили дитячий та спортивний майданчик.

Висловлюємо подяку усім, хто приєднався до толоки!!! ???
Вправно потрудилися цибулівські жінки - позгрібали суху траву, побілили дерева, пофарбували центральний вхід до парку.
Окреме спасибі нашим чоловікам, які займалися встановленням дитячого та спортивного майданчика!
У кожного чоловіка багато домашньої роботи. Дякуємо їм, що знайшли час і полишили домашні справи, щоб зайнятися благоустроєм Громадського вулика!!!
Дякуємо старості села Цибулеве Дмитрівської сільської ради Студенко Олені Петрівні за надану допомогу та постійну підтримку!!! Надіємося на подальшу співпрацю!
Будь яка робота потребує фінансових витрат. Таку підтримку ми отримали від В.М. Недовоза, голови ПСП "Обрій" та С.В. Савченка, голови правління ТДВ "Цибулівське ХПП". Щиро дякуємо за фінансову допомогу та підтримку нашим ініціативам!
Дякуємо В.С. Єльнику, директору СФГ "Росток" за технічну підтримку по косінню території Мультипростору!
Надіємося на подальшу співпрацю з фермерами села Цибулеве!!!
Це тільки перші толоки. Роботи ще дуже багато. Надіємося, що й надалі будемо разом збиратися і створювати спільними зусиллями Мультипростір "Громадський вулик" (Двір для всіх).
Дружна толока «Вправні бджілки» відбуватиметься в рамках проєкту Мультипростір «Громадський вулик» (Двір для всіх), що втілюється ГО «Платформа успішних змін» за підтримки Британської ради в Україні в рамках програми «Активні громадяни»
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше