Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ЦИБУЛІВЦІ ПРОВЕЛИ ПАТРІОТИЧНИЙ ВЕЛОЗАБІГ ДО ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРУ УКРАЇНИ

Фоторепортаж
25.08.2021

Вулицями села Цибулеве Дмитрівської громади святково їхали мамаївці на велосипедах у вишиванках та з державними прапорами.

Прапор - це символ нашої Батьківщини, якою ми пишаємося і щиро захоплюємося. Саме в цей день вирішено розпочати втілення проєкту Велопрогулянки "Подорож з Мамаєм".
Велопрогулянки - це чудова можливість урізноманітнити дозвілля жителів села та громади. Мамай – це героїчний персонаж нашого села, який сьогодні з нами як символ на багатьох заходах. Він осучаснюється і навіть сідає на велосипед, аби досліджувати рідне село і популяризувати його разом з активними жителями громади.
Мета проєкту: сприяти всебічному розвитку дітей села Цибулеве Дмитрівської громади (здоровому, культурному та патріотичному) шляхом залучення до тематичних велоактивностей та популяризації здорового способу життя.
Слідкуйте за анонсами) На вас чекає ще багато велопригод!
Велопрогулянки відбуваються в рамках проєкту "Подорож з Мамаєм", що втілюється ГО "Платформа успішних змін" за підтримки Британської Ради в Україні в рамках програми "Активні громадяни" та регіональних партнерів ГО Агенція сталого розвитку «Хмарочос», яка надає супровід у втіленні проєкту
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше