Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Твій гід з безбар’єрного спілкування. Як користуватися «Довідником безбар’єрності».

Інформація
29.10.2021

За ініціативи дружини  Президента України О.Зеленської  започатковано проєкт "Без бар'єрів", який спрямований на створення людиноцентричного суспільства.  Разом з тим, такі зміни неможливі без широких змін у комунікації з суспільством.

З цією метою був створений "Довідник безбар'єрності" - гід з коректного спілкування, в якому зафіксовані нові норми безбар'єрної мови. Цей проєкт створений у співпраці з представниками громадянського суспільства, правозахисниками, психологами, батьками, які виховують діте з інвалвдністю, національними та міжнародними експертами. Це допомога для тих, хто бере участь у формуванні та впровадженні нових суспільних нормм, що стосуються безбар'єрності в Україні. 

 Даний проєкт з відкритим кодом, доступний для використання та цитування, який також можна доповнювати. 

 Посилання на «Довідник безбар’єрності» : https://bf.in.ua

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше