Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Дмитрівській громаді відбулися заходи з нагоди Дня пам'яті та примирення.

Пресреліз
08.05.2023
8 травня 2023 року Україна разом з Європою та США відзначає День пам'яті та примирення, присвячений загиблим у Другій світовій війні. Пам'ять означає, що ми пам'ятаємо всіх військових і цивільних жертв цієї війни, а примирення - що країни Європи уклали мир після війни.
У 2023 році Україна відзначає це свято в умовах повномасштабної війни з росією. На зміну німецькому нацизму на наші землі прийшов російський рашизм. Ми віримо, що незабаром у календарі свят України з'явиться нова святкова дата - День Перемоги над Росією.
Вшановуючи пам’ять усіх полеглих Дмитрівський сільський голова спільно з колективами апарату сільської ради,освіти та культури поклали квіти до Меморіалу загиблим воїнам у другій світовій війні і до Пам'ятної стели учасникам АТО.
Хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх загиблих у другій світовій та у російсько-українській війні.
Після покладання квітів до пам'ятника у селі Дмитрівка Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль спільно з секретарем сільської ради Людмилою Камінською та начальником відділу культури і туризму Лідією Міркотан відвідали та поклали квіти до пам'ятників, розташованих на території Дмитрівської громади.
Перемогли нацизм – переможемо рашизм!
Віримо у перемогу.
Слава Україні! Слава Героям!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше