Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Дмитрівській громаді вшанували пам'ять воїнів інтернаціоналістів.

Пресреліз
15.02.2023

Сьогодні 15 лютого 2023 року з метою вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 34-річниці виведення військ з Афганістану, відбулося покладання квітів до Пам’ятного знаку «Воїнам інтернаціоналістам».

У вшануванні пам’яті воїнів, учасників бойових дій на території інших держав, взяли участь Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль, учасники  війни в Афганістані, працівники апарату Дмитрівської сільської ради, відділу освіти та культури.

Період військового конфлікту на території Афганістану став значним випробовуванням військових та їх сімей. Через Афган пройшло понад 160 тисяч українців. На жаль, не всім судилося повернутись з тих далеких чужих країв на рідну землю. Значна кількість військових отримала важкі тілесні травми та на все життя отримали інвалідність.

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих та померлих воїнів-учасників бойових дій на території інших держав.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше