Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Уряд затвердив зміни до надання фінансової підтримки аграріям під час посівної

Новина
18.03.2022
До уваги аграіїв!!!! Уряд затвердив зміни до надання фінансової підтримки аграріям під час посівної.
У 2022 році держава надасть підтримку виключно малим та середнім аграрним виробникам з оборотом не більше 20 мільонів євро в рік, яке оброблює до 10 000 га.
Для отримання кредитування суб'єкт підприємництва також повинен бути сільськогосподарським товаровиробником у значенні, наведеному в Законі України "Про державну підтримку сільського господарства України". Згідно якого сільськогосподарський товарвиробник це юридична особа незалежно від організаційно-правової форми або фізична особа- підприємець. До сільськогосподарських товаровиробників також належать сімейні фермерські господарства. Просимо взяти до відома та врахувати у своїй роботі.
Все буде Україна!!! Разом до перемоги!!! Слава Україні!!!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше