Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

УВАГА! Шановні суб’єкти господарювання!

Повідомлення
10.10.2023

На виконання листа Кіровоградської військової адміністрації від 06 жовтня 2023 року № 01-18/1127/0.2 «Про дотримання вимог під час сигналу «Повітряна тривога», Дмитрівська сільська рада звертає Вашу увагу на неприпустимі випадки експлуатації джерел виробничого шуму у темну пору доби під час сигналу "Повітряна тривога".

Перш за все, це стосується роботи в нічний час сільськогосподарської техніки,

яка задіяна під час проведення польових робіт. Працююча техніка заважає військовим проводити акустичну та візуальну розвідку повітряного простору, а також вести вогонь для ураження повітряного противника.

Заборона експлуатації джерел виробничого шуму у темну пору доби під час сигналу "Повітряна тривога" передбачена рішенням Ради оборони області від 02 червня 2023 року №2 "Про забезпечення ефективності захисту повітряного простору та критичної інфраструктури Кіровоградської області", яке введене в дію розпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 05 червня 2023 року №638-р.

З метою недопущення збоїв у роботі підрозділів протиповітряного прикриття Дмитрівська сільська рада категорично вимагає дотримуватися вимог вищезазначених документів та закликає  до обов’язкового припинення експлуатації джерел виробничого шуму (сільськогосподарської техніки, виробничих установок, машин, агрегатів та інших джерел) у темну пору доби час під час оголошення сигналу "Повітряна тривога".

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше