Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Дмитрівській громаді відбулися громадські слухання.

Інформація
31.07.2024

30 липня 2024 року відбулися громадські слухання щодо проєкту містобудівної документації  на  місцевому  рівні: «Детальний план території земельної ділянки, в адміністративних межах Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області (за межами населеного пункту), для розміщення енергогенеруючого обʼєкта - електростанції з використанням енергії сонця»,  розроблений на підставі рішення Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області від 11 квітня 2024 року  №1989 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в адміністративних межах Дмитрівської сільської ради (за межами населеного пункту)».

У громадських слуханнях взяли участь: мешканці Дмитрівської сільської територіальної громади; уповноважені особи підприємств, установ, організацій, які розташовані на території громади, посадові особи сільської ради, представники замовника та розробника містобудівної документації.

На громадських слуханнях прийняли рішення підтримати за основу проєкт містобудівної документації: «Детальний план території земельної ділянки, в адміністративних межах Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області (за межами населеного пункту), для розміщення енергогенеруючого об’єкта – електростанції з використанням енергії сонця».

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше