Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Дмитрівській громаді відбулися покладання квітів з нагоди визволення сіл від німецько-фашистських загарбників.

Фоторепортаж
10.12.2021

Сімдесят вісім років відділяє нас від буремних воєнних років. Для історії – це не багато, а для людини – це майже все життя. Кожного року ми величаємо героїв, які подарували нам радість Перемоги та вшановуємо пам’ять тих, хто заради визволення наших сіл віддав своє життя...

З 4 по 9  грудня 1943 року на території Дмитрівської громади проходили визвольні бої за села Іванківці,  Цибулеве, Макариха, Плоске, Веселий Кут, Дмитрівка від німецько-фашистських загарбників.

 З нагоди 78-ї річниці звільнення сіл  Дмитрівської територіальної громади  в кожному населеному пункті території відбулися покладання квітів до Меморіалів слави.

 Наталія Стиркуль  підкреслила значимість внеску наших земляків в спільну перемогу над нацизмом у роки Другої Світової війни, необхідність єднання українського народу у справі зміцнення і розвитку держави, захисту її суверенітету й територіальної цілісності, утвердження патріотизму, гідного вшанування борців за незалежність України усіх поколінь. Особливі слова вдячності були звернені до ветеранів, учасників бойових дій, яким нині майбутні покоління зобов’язані життям, а наша країна своїм існуванням.

Ми ніколи не забудемо, що наше мирне життя здобуте величезними зусиллями наших батьків і дідів, ціною всенародного подвигу старшого покоління.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять співвітчизників, які у роки Другої Світової війни віддали свої життя за свободу та незалежність нашої держави.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше