Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Дмитрівській громаді вшановували День пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Фоторепортаж
18.02.2022

20 лютого українці вшановують День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників під час Революції Гідності 2013–2014 років.

 

З нагоди цієї дати, патріотичний захід «Хто вмирає в боротьбі - у серцях живе навіки» для учнів шкіл, провели працівники Дмитрівського базового сільського будинку культури спільно з працівниками сільської бібліотеки.  Головною метою виховної години було познайомити присутніх з історичним і суспільним значенням Революції Гідності, короткими життєписами Героїв Небесної Сотні. І щоб  розкрити суть подвигу Небесної Сотні організатори заходу продемонстрували документальні відеоролики, підготували виставку –інсталяцію « Герої Небесної Сотні: вони тримають небо», інсценували вірш «Мамо, чом пташка сумна?», захід завершили піснею «Запалю свічу». Героїзм українських захисників вшанували хвилиною мовчання та долучилися до тихої акції «Ангели пам’яті». Білих паперових ангелів, які символізують загиблих за Україну і нашу спільну болючу пам’ять та віру в перемогу світла над темрявою, школярі  розвісили на деревах, вздовж центральної алеї «Вишиванки», чим віддали шану тим, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього. Слава Україні! Героям Слава!

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше