Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Дмитрівській громаді вшанували пам'ять загиблого воїна-інтернаціоналіста.

Пресреліз
14.02.2024
Щороку, напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, ветерани війни в Афганістані віддають шану своїм загиблим побратимам.
Так 13 лютого 2023 року до села Заломи прибули ветерани афганської війни разом з начальником відділу культури і туризму Дмитрівської СТГ Миркотан Л.О. Їх зустрічали староста Іванківцецького старостинського округу - Токарь С.В, працівники закладів культури та рідні загиблого воїна -інтернаціоналіста . Присутні відвідали могилу загиблого воїна - Ігоря Скічка, поклали живі квіти та хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх загиблих воїнів-інтернаціоналістів.
Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю загиблих, а всім, хто пройшов через горнила жорстоких воєн і зараз стоїть на захисті рідної землі, бажаємо міцного здоров'я, сили духу, родинного затишку, благополуччя та з перемогою повернутися в рідні домівки.
Пам'ять про ці події завжди залишиться в пам'яті українського народу.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше