Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Дмитрівській громаді вшанували захисників-односельців, полеглих у боротьбі за незалежність та суверенітет України.

Пресреліз
13.10.2021

 

14 жовтня – надзвичайно важлива дата для української державності та кожного з нас. Ця дата увібрала в себе історичну пам'ять про добу Козаччини в національній історії, духовну спадщину українського козацтва, силу волі, відданість військовій справі, звитягу сучасних захисників територіальної цілісності України, демократичні традиції та віру у краще майбутнє.

Нагадаємо, що відповідно до указів Президента України від 14 жовтня 2014 року № 806/2014 «Про День захисника України» та від 7 серпня 1999 року № 966/99 «Про День Українського козацтва», святкування традиційно припадає на 14 жовтня, у свято Покрови Пресвятої Богородиці.

Напередодні свята Дмитрівський сільський голова з начальником відділу культури і туризму    вшанували пам’ять захисників-односельців, які загинули захищаючи цілістність та суверінітет України покладанням квітів до меморіальних дощок та могил воїнів АТО-Миколи Бутенко, Генадія Зіноватного, Антона Мазура, Віктора Голого.

 Хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх тих, хто віддав своє життя за Україну. 

Світла їм пам'ять.

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше