Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В громаді вшанували пам'ять учасників бойових дій на тереторії інших держав.

Пресреліз
13.02.2023
Битви закінчуються, а історія вічна...
Щороку, 15 лютого, в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на тереторії інших держав.
Будь-яка війна - це катастрофа для людства. І завжди - це страждання, сльози, біль... Таким болем для багатьох став Афганістан.
13 лютого 2023 року  до села Заломи прибули ветерани афганської війни разом з начальником відділу культури і туризму Дмитрівської ТГ Миркотан Л.О., їх зустрічали староста села Іванківці - Токарь С.В., ветеран афганської війни - Мертикарь В.І., учні школи та працівники культури. Присутні відвідали могилу загиблого воїна -  Ігоря Скічка, поклали живі квіти, коротко прослухали розповідь воїна-ветерана, учні школи декламували вірші про афганську війну, хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів.
Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю загиблих, а всім, хто пройшов через горнила жорстких воєн, бажаємо міцного здоров'я, сили духу, родинного затишку та благополуччя.
Пам'ять про ці події завжди залишиться в пам'яті українського народу та буде прикладом для молодого покоління.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше