Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася 31 сесія Дмитрівської сільської ради

Новина
13.08.2024

 

Сьогодні, під  головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль, відбулася 31 сесія Дмитрівської сільської ради восьмого скликання, якій передувало спільне засідання постійних депутатських комісій. Порядок денний сесії, який включав 90 питань, депутати затвердили одноголосно та перейшли до їх розгляду. В процесі роботи було затверджено одну нову цільову галузеву Програму, а також внесено зміни до Програми підтримки Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони на 2024 рік, якою передбачено виділення додаткових коштів на підтримку наших захисників.

         На виконання вимог чинного законодавства депутати припинили, шляхом ліквідації, юридичні особи: Дмитрівську, Іванковецьку та Цибулівську сільські територіальні виборчі комісії Знам’янського району та утворили ліквідаційну комісію, яку очолить сільський голова Наталія Стиркуль.

           Далі депутати приступили до розгляду фінансових питань та, зокрема, затвердили звіти: про  витрачання коштів резервного фонду бюджету, про виконання бюджету Дмитрівської сільської  територіальної громади за І півріччя 2024 року та внесли зміни до бюджету громади на 2024 рік, збільшивши  доходи загального фонду бюджету сільської територіальної громади на 30 000 гривень та  видатки бюджету - на 330 000 гривень (загальний фонд – 306 000 гривень, спеціальний фонд – 24 000 гривень), у тому числі за рахунок залучення вільного залишку коштів загального фонду бюджету сільської територіальної громади, що утворився станом на 01 січня 2024 року, у сумі 300 000 гривень.

  Детально розглянувши 84 питання порядку денного, що регулюють земельні відносини, сільська рада прийняла по них відповідні рішення.

У питанні "Різне" сільський голова Наталія Стиркуль проінформувала присутніх про роботу сільської ради в міжсесійний період, зокрема,  про виконання мобілізаційних завдань,  участь громади у спорудженні фортифікаційних споруд, надання фінансової допомоги нашим захисникам, яка становить майже три мільйони гривень, засвоєння коштів, у рамках співфінансування, на ремонт автодороги "Знам'янка –Подорожнє", комунальної дороги в напрямку Чигирина, ремонту протирадіаційних укриттів та ін...

В роботі сесії брали участь члени виконавчого комітету сільської ради, керівники відділів, які доповідали з питань, внесених до порядку денного, старости населених пунктів, поліцейський офіцер громади та інші запрошені.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше