Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася чергова сесія Дмитрівської сільської ради

Новина
29.09.2022

29 вересня 2022 року відбулася 17-а сесія Дмитрівської сільської ради восьмого скликання, якій передувало спільне засідання постійних комісій сільської ради. Головувала на засіданні Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.

Перед початком роботи сесії було заслухано інформації начальника відділу економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності Олександри Ціцей та в.о. начальника відділу земельних відносин Володимира Демешка про виконання протокольних доручень 16-ї сесії сільської ради.

Розглядаючи перше питання порядку денного, депутати заслухали інформацію начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та цивільного захисту Дмитрівської сільської ради Тетяни Бабіч про стан готовності закладів освіти, культури, охорони здоров’я та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років, прийняли її до відома та зобов'язали керівників підприємств, установ, організацій та структурних підрозділів Дмитрівської сільської ради, старост населених пунктів громади завершити підготовку котелень, інженерних мереж підвідомчих організацій і закладів, а також заготівлю нормативних запасів палива; тримати на контролі своєчасні розрахунки за спожиті енергоносії; забезпечити економію енергоресурсів шляхом запровадження енергоменеджменту.

Далі, в процесі роботи, було внесено зміни до Програми цивільного захисту населення Дмитрівської сільської ради на 2022-2025 роки; Комплексних програм: протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на території Дмитрівської сільської територіальної громади на 2021-2025 роки; соціального захисту населення Дмитрівської сільської територіальної громади на 2022-2025 роки; розвитку освіти Дмитрівської сільської територіальної громади на 2020-2023 роки.

Заслухавши та обговоривши інформації начальника фінансового відділу Дмитрівської сільської ради Анастасії Заєць, депутати одноголосно затвердили звіт про використання коштів резервного фонду, затвердили в новій редакції Бюджетний регламент проходження бюджетного процесу Дмитрівської сільської територіальної громади та внесли зміни до бюджету громади на 2022 рік.

Також на сесії було затверджено в новій редакції Положення про відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини , прийнято у комунальну власність майно, що надійшло від Програми DOBRE, та, . відповідно, внесено зміни до Переліку майна комунальної власності, відмінного від земельних ділянок, а також прийнято ряд рішень, що стосуються земельних питань.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше