Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася чергова сесія сільської ради

Новина
28.02.2023

28 лютого, під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль, відбулося пленарне засідання чергової, 20-ї сесії Дмитрівської сільської ради восьмого скликання.

Всі 64 питання, включені до порядку денного, було попередньо розглянуто на спільному засіданні постійних комісій сільської ради.

На сесії депутати заслухали звіти про виконання місцевих цільових програм та програми економічного і соціального розвитку Дмитрівської сільської територіальної громади за 2022 рік та взяли їх до відома, внесли зміни до окремих довгострокових програм, а також зняли з контролю рішення, термін дії яких закінчився.

Далі, в процесі роботи, депутати затвердити звіти про виконання бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за 2022 рік, про використання коштів резервного фонду та внесли зміни до бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади на 2023 рік.

Заслухавши звіт поліцейських офіцерів громади сектору взаємодії з громадами ВП Кропивницького РУП по обслуговуванню Дмитрівської сільської територіальної громади за 2022 рік, депутати взяти його до відома та надали відповідні рекомендації щодо покращення роботи за певними напрямками.

Також на сесії було прийнято низку важливих рішень із земельних питань.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше