Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася чергова сесія сільської ради

Новина
05.06.2023

5 червня, під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль, відбулася чергова сесія Дмитрівської сільської ради, на якій було вирішено низку важливих для громади питань. Зокрема, депутати затвердили  Положення про порядок використання шкільних автобусів закладами дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Дмитрівської сільської ради, внесли  зміни до фінансового плану Дмитрівського комунального підприємства «Сількомунгосп» на 2023 рік та  низки цільових галузевих програм. Далі депутати перейшли до розгляду бюджетних питань: затвердили  звіт про використання коштів резервного фонду та внесли зміни до рішення сільської ради від 21 грудня 2022 року №1427 «Про бюджет  Дмитрівської сільської територіальної громади на 2023 рік».

Також в процесі роботи сільська рада встановила на території Дмитрівської сільської територіальної громади з 2024 року:  ставки та пільги зі сплати земельного податку; ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; єдиного податку; туристичного збору та прийняла важливі рішення із земельних питань.

Всього  на сесії було прийнято 39 рішень.

На сесії були присутні члени виконавчого комітету, керівники відділів, підприємств, установ та поліцейські офіцери громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше