Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася діалогова зустріч «Як підвищити соціальну активність жителів громади»

Пресреліз
26.07.2023
26 липня 2023 року о 10.00 год. в приміщенні Іванковецького СБК відбулася діалогова зустріч на тему «Як підвищити соціальну активність жителів громади».
Захід відбувся у форматі діалогу. Обговорили на зустрічі про те, як жителі громади можуть ставати активними учасниками соціальних змін. Присутні поділилися своїми думками щодо того, які чинники можуть сприяти більшій соціальній активності жителів громади, в яких формах може проявлятися соціальна активність, як соціальний активізм може посилювати громаду тощо.
Модераторами заходу були Ткаченко Сергій - регіональний координатор проєкту“Лабораторії творчого діалогу в громадах”, що реалізується Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки «U-LEAD з Європою» та Міркотан Лідія представниця місцевого самоврядування, яка попередньо пройшла навчання практикам ведення діалогу.
Проєкт реалізується в рамках програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше