Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася робоча зустріч.

Інформація
27.01.2021

 27 січня 2021 року відбулася робоча зустріч Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль спільно з  директором КНП "Знам'янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Русланом Пушкаренко, завідувачкою Дмитрівської амбулаторії ЗПСМ Юлією Ягодіновою, начальником фінансового відділу  Анастасією  Заєць та начальником відділу бухгалтерського обліку та звітності  Дмитрівської сільської ради Людмилою Черніковою.

 На зустрічі  піднімалися питання про організацію співпраці громади з КНП «ЗМЦПМСД» в частині надання первинної медичної допомоги населенню.

 Про механізми надання субвенцій для пільгового забезпечення засобами знеболення онкохворих виробами медичних призначень.

Про фінансову підтримку діяльності закладів охорони здоров’я Дмитрівської територіальної громади та заключення міжмуніципальних договорів.

Про заключення декларацій з сімейними лікарями, які працюють в громаді.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше