Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулось спільне засідання постійних комісій Дмитрівської сільської ради

Новина
29.04.2022

29 квітня, в ході підготовки до пленарного засідання позачергової 14-ї сесії сільської ради, відбулося спільне засідання постійних комісій, головував на якому Геннадій Дебелий.

 В процесі роботи було опрацьовано 37 проектів рішень. Велику увагу було приділено розгляду питань, що стосувалися звіту про виконання бюджету, внесення змін до бюджету громади на 2022 рік та ін..

Члени комісій надали згоду на внесення всіх запропонованих проектів рішень на розгляд позачергової 14-ї сесії Дмитрівської сільської ради.

У засіданні комісій взяли участь Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль , секретар сільської ради Людмила Камінська, члени виконавчого комітету, начальники відділів, керівники підприємств та установ сільської ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше