Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося чергове засідання Дмитрівської сільської ради

Новина
03.03.2022

Під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль 03 березня 2022 року відбулося чергове пленарне засідання дванадцятої сесії Дмитрівської сільської ради восьмого скликання.

Проекти рішень, які було винесено на розгляд сесії, попередньо були розглянуті та обговорені з депутатами на спільному засіданні постійних комісій Дмитрівської сільської ради.

На початку роботи депутати заслухали звіт про виконання бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за 2021 рік, а також звіт Дмитрівського сільського голови за 2021 рік.

Далі депутати розглянули блок питань, підготовлених начальниками відділів Дмитрівської сільської ради про хід виконання програм, які діють для розвитку Дмитрівської сільської територіальної громади.

Також одним із рішень пленарного засідання сесії було призначення Акімова В.І. на посаду директора Дмитрівського комунального підприємства Дмитрівської сільської ради «Сількомунгосп», який 23 лютого 2022 року успішно пройшов конкурсний відбір на посаду директора ДКП «Сількомунгосп».

На пленарному засіданні було прийнято ряд рішень із земельних питань.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше