Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Новина
30.12.2021

30 грудня відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провела Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.

Спершу начальник фінансового відділу Анастасія Заєць інформувала присутніх про стан виконання дохідної частини бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за січень-листопад 2021 року.

Наступний блок стосувався питань житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення. Так, на підставі відповідних інформацій начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту апарату Дмитрівської сільської ради Тетяни Бабіч виконкомом були прийняті рішення про конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Дмитрівської сільської ради, утворено: спеціалізовані служби цивільного захисту, Дмитрівську сільську ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Кіровоградської області, комісію з проведення позапланових оглядів захисних споруд цивільного захисту та обстежень найпростіших укриттів на території Дмитрівської територіальної громади, робочу групу з розроблення комплексного плану просторового розвитку території та упорядковано адресу житлового будинку.

Далі у рамках засідання було заслухано інформацію про стан ведення обліку військовозобов’язаних на підприємствах, в установах, організаціях та фермерських господарствах, розташованих на території Дмитрівської сільської ради, яку члени виконкому прийняли до відома.

Окрім цього, були прийняті рішення щодо встановлення батьківської плати за харчування дітей в закладах дошкільної освіти «Івушка», «Малятко», «Пролісок», «Ягідка» Дмитрівської сільської ради у 2022 році, про організацію харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах Дмитрівської сільської ради у 2022 році та затверджено план роботи виконкому на 2022 рік.

Загалом засідання пройшло у діловому та конструктивному руслі.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше