Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Новина
31.07.2024

Сьогодні Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль провела чергове засідання виконавчого комітету сільської ради. Першочергово члени виконкому заслухали звіт начальника фінансового відділу Анастасії Заєць про виконання бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за перше півріччя 2024 року ,  схвалили його та рекомендували подати звіт  для затвердження на сесії Дмитрівської сільської ради.

  З метою сприяння реалізації механізмів для досягнення рівності можливостей жінок і чоловіків у житті Дмитрівської сільської територіальної громади, виконавчий комітет утворив робочу групу зі складання ґендерного профілю громади,  затвердив її  склад та Положення про неї. Гендерний профіль (паспорт) дасть можливість отримати інформацію з розподілом за статтю та іншими ознаками, необхідними для прийняття виважених рішень формування місцевої політики, яка б задовольняла інтереси і потреби жінок та чоловіків, що проживають на території громади.

Далі, з метою виявлення можливих фактів порушень вимог трудового законодавства, у тому числі в частині легалізації зайнятості, дотримання мінімальних гарантій з оплати праці та своєчасної виплати заробітної плати, виконавчий комітет утворив робочу групу з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення та затвердив Положення про неї. Очолить вказану робочу групу начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності Олександра Ціцей.

Далі, на виконання вимог чинного законодавства, було прийнято рішення про  утворення  архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та цивільного захисту Дмитрівської сільської ради. Головою архітектурно-містобудівної ради призначено начальника вказаного відділу  Бабіч Тетяну, якій  доручено сформувати персональний склад архітектурно-містобудівної ради та  затвердити його відповідним наказом.

Також виконавчий комітет прийняв низку важливих рішень з питань соціального захисту населення та захисту прав дітей.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше