Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради

Новина
27.02.2023

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету  сільської ради, яке провела Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль. Крім членів виконкому, на засіданні були присутні керівники структурних підрозділів, підприємств та  установ сільської ради. 

Традиційно, першочергово члени виконкому заслухали інформацію  про стан виконання дохідної частини бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за січень поточного року та затвердили заходи щодо наповнення бюджету, ефективного та раціонального використання бюджетних коштів і посилення фінансово-бюджетної дисципліни у 2023 році.

Далі було заслухано звіти за 2022 рік: про виконання делегованих повноважень, про роботу відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини по виконанню покладених на відділ завдань, про роботу закладів дошкільної освіти, про стан військового обліку на території громади.

В порядку контролю за виконанням раніше прийнятих рішень,  було розглянуто хід виконання рішення  виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради від 31 жовтня 2022 року № 126 "Про стан забезпечення протипожежної та  техногенної безпеки на території  Дмитрівської сільської територіальної громади" та питання щодо результатів перевірки стану фінансово-господарської діяльності ДКП Дмитрівської сільської ради «Сількомунгосп», яку було доручено провести відповідним рішенням попереднього засідання виконкому. 

З метою забезпечення населення громади питною водою гарантованої якості, утримання джерел водопостачання, водогонів відповідно до вимог діючого законодавства, здійснення лабораторного контролю якості питної води, виконавчий комітет  утворив  комісію з питань обстеження  стану об’єктів централізованого та нецентралізованого питного водопостачання на території Дмитрівської сільської територіальної громади та зобов'язав її  протягом першого півріччя 2023 року здійснити обстеження об’єктів централізованого та нецентралізованого питного водопостачання на території громади та підготувати відповідну інформацію. Також,  у зв'язку з кадровими змінами, було затверджено новий склад сільської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій Дмитрівської сільської ради.

Також в процесі роботи виконавчим комітетом було прийнято важливі рішення з питань захисту прав дітей та підтримки внутрішньо переміщених осіб.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше