Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради

Новина
28.04.2023

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради, яке пройшло під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль. У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Відповідно до плану роботи сільської ради на 2023 рік члени виконкому заслухали та обговорили звіт начальника відділу освіти, молоді та спорту Дмитрівської сільської ради Наталії Бойко про роботу відділу по виконанню покладених на нього завдань за 2022рік та прийняли звіт до відома.

Продовжуючи розгляд планових питань, було детально розглянуто питання про стан санітарного очищення населених пунктів Дмитрівської сільської ради та про підсумки проведення опалювального сезону 2022-2023 років та заходи з підготовки об'єктів житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років, інформувала по яких начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та цивільного захисту Дмитрівської сільської ради Тетяна Бабіч.

Розглядаючи питання стану санітарного очищення населених пунктів, виконком зобов’язав керівників підприємств, установ, організацій та структурних підрозділів, старост населених пунктів Дмитрівської сільської ради здійснювати увесь комплекс робіт, спрямованих на забезпечення та постійне підтримання чистоти і порядку, збереження зелених насаджень відповідно до Типових правил благоустрою території населеного пункту, затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27 листопада 2017 року № 310 та Схеми санітарного очищення населених пунктів Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області, затвердженої рішенням виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради від 29 липня 2022 року № 88.

З метою своєчасної та якісної підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року, виконавчий комітет Дмитрівської сільської ради затвердив план заходів з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери Дмитрівської сільської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року, затвердив склад штабу з питань підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери Дмитрівської сільської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024року та зобов'язав керівників підприємств, установ, організацій та структурних підрозділів Дмитрівської сільської ради, старост населених пунктів громади забезпечити виконання плану заходів з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери Дмитрівської сільської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року.

 

Заслухавши інформацію секретаря Дмитрівської сільської ради Людмили Камінської та з метою упорядкування роботи по здійсненню контролю за виконанням раніше прийнятих рішень, у зв’язку із закінченням термінів дії або виконанням окремих рішень виконавчого комітету сільської ради, члени виконкому проголосували за зняття з контролю рішень виконавчого комітету, як таких, що виконані або термін дії яких закінчився.

Також на засіданні було прийнято ряд важливих рішень з питань захисту прав дітей.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше