Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося пленарне засідання п'ятнадцятої сесії Дмитрівської сільської ради

Новина
15.06.2022

15 червня 2022 року, під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль, відбулося пленарне засідання 15-ї сесії Дмитрівської сільської ради восьмого скликання.

В першу чергу депутати прийняли рішення щодо безоплатної передачі майна комунальної власності для потреб держави в умовах воєнного стану, внесли зміни до Комплексної Програми соціального захисту населення Дмитрівської сільської територіальної громади на 2022-2025 роки, до бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади та затвердили звіт про використання коштів резервного фонду бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за 2022 рік.

Далі депутати заслухали звіт директора комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області Наталії Кубіцької про результати роботи комунальної установи та прийняли його до відома.

В процесі роботи депутати також затвердили: перелік вулиць та доріг населених пунктів Дмитрівської сільської територіальної громади, містобудівну документацію для можливості розширення та поглиблення виробничого процесу ТДВ «КОЛОС», структури апарату та відділу соціального захисту населення сільської ради та прийняли ряд рішень, що стосуються земельних питань.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше