Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося спільне засідання постійних комісій Дмитрівської сільської ради

Новина
19.12.2023

Сьогодні відбулося спільне засідання постійних комісій сільської ради щодо попереднього розгляду 125 питань чергової сесії Дмитрівської сільської ради 8 скликання.

Одним із основних питань порядку денного було питання бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади на 2024 рік. Передували розгляду даного питання розгляд проєктів рішень щодо внесення змін та затвердження місцевих галузевих програм та програми економічного та соціального розвитку громади на 2024 рік.

На засіданні комісій депутати та присутні ознайомилися із особливостями формування проєкту бюджету громади на наступний рік, основними показниками бюджету за доходами та видатками.

Під час засідання було обговорено актуальні питання бюджету громади і шляхи їх вирішення, зокрема щодо залишків коштів на рахунку, особливості горизонтального вирівнювання податкоспроможності бюджету, а також основні підходи та проблеми розподілу міжбюджетних трансфертів в умовах воєнного стану.

Даний проєкт бюджету на 2024 рік збалансований за доходами й видатками та готовий до виконання.

Також в процесі роботи комісій були розглянуті проєкти рішень з питань комунального майна, земельних питань та інші.

Вів спільне засідання комісій Геннадій Дебелий. Участь у роботі комісій також взяли сільський голова Наталія Стиркуль, секретар сільської ради Людмила Камінська, члени виконавчого комітету сільської ради, начальники та окремі спеціалісти відділів, які доповідали з питань, внесених до розгляду, поліцейські офіцери громади, керівники підприємств, установ сільської ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше