Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося спільне засідання постійних комісій сільської ради

Новина
28.02.2023

28 лютого, в ході підготовки до чергової, двадцятої сесії Дмитрівської сільської ради восьмого скликання, відбулося спільне засідання постійних комісій сільської ради, яке було доручено провести Геннадію Дебелому.

На засіданні комісій були присутні Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль, секретар сільської ради Людмила Камінська, старости населених пунктів, члени виконавчого комітету, начальники відділів, керівники підприємств та установ сільської ради, поліцейські офіцери громади. В ході роботи комісій було детально розглянуто 64 проекти рішень та рекомендовано внести на їх розгляд 20-ї сесії Дмитрівської сільської ради восьмого скликання.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше