Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося спільне засідання постійних комісій сільської ради

Новина
12.10.2023

Сьогодні, 12 жовтня, в рамках підготовки до 24 сесії Дмитрівської сільської  ради, відбулося спільне засідання постійних комісій сільської ради, яке було доручено провести Геннадію Дебелому. Участь у роботі комісій також взяли сільський голова  Наталія Стиркуль,  секретар сільської ради Людмила Камінська, члени виконавчого комітету сільської ради, начальники відділів, які доповідали з питань, внесених до розгляду, поліцейські офіцери громади, керівники підприємств, установ сільської ради.

Члени комісій опрацювали 84 проекти рішень, отримали відповіді доповідачів на питання, які виникали впродовж обговорення, і дали згоду на внесення їх на розгляд чергової, 24 сесії сільської ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше