Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання постійних комісій

Новина
13.02.2024

13 лютого, у рамках підготовки до 27 сесії сільської ради восьмого скликання, відбулося спільне засідання постійних комісій сільської ради.

Вів засідання Геннадій Дебелий. Участь у роботі комісій також взяли сільський голова Наталія Стиркуль, секретар сільської ради Людмила Камінська, члени виконавчого комітету сільської ради, начальники та окремі спеціалісти відділів, які доповідали з питань, внесених до розгляду, поліцейські офіцери громади, керівники підприємств, установ сільської ради.

Засідання пройшло в конструктивному руслі. Відповідно до порядку денного, депутати розглянули 107 проєктів рішень сільської ради. Заслухавши доповідачів по кожному питанню, члени комісії внесли свої зауваження і пропозиції та рекомендували питання порядку денного внести на розгляд пленарного засідання чергової, 27 сесії Дмитрівської сільської ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше