Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання виконавчого комітету

Новина
09.09.2022

Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль провела чергове засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради.

Члени виконкому заслухали інформацію про стан  виконання дохідної частини бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за січень-липень 2022 року,  звіти начальника відділу економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності Олександри Ціцей та начальника відділу "Центр надання адміністративних послуг" Наталії Бойко  про роботу по виконанню покладених на відділи завдань та прийняли їх до відома. 

Далі, в процесі роботи, було внесено зміни до плану заходів з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери Дмитрівської сільської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 року, затвердженого рішенням виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради від 30 червня 2022 року № 80 «Про підготовку житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 року» та затверджено його у новій редакції, заслухано інформацію про стан підготовки об'єктів житлово-комунального господарства до роботи  в осінньо-зимовий період 2022/2023 року та утворено   комісію з обстеження пошкоджених об’єктів внаслідок надзвичайних ситуацій, воєнних дій або терористичних актів на території Дмитрівської сільської територіальної громади. Вказана комісія у своїй  діяльності буде керуватися постановою Кабінету Міністрів України від 19 квітня 2022 року № 473 «Про затвердження Порядку виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд». Секретаря комісії визначено відповідальною особою - користувачем електронного кабінету, з правом доступу до функціоналу по створенню актів комісійного обстеження в електронному форматі за допомогою засобів Порталу Дія.

Заслухавши та обговоривши  інформацію начальника відділу освіти, молоді та спорту Дмитрівської сільської ради Наталії Бойко, члени виконкому затвердили на 2022/2023 навчальний рік мережу закладів освіти Дмитрівської сільської ради у кількості 9 закладів, а саме: Дмитрівські заклади дошкільної освіти «Івушка» та  «Малятко», Цибулівський заклад дошкільної освіти «Пролісок», Іванковецький заклад  дошкільної освіти «Ягідка», Дмитрівський ліцей  імені Т.Г. Шевченка  Дмитрівської сільської ради  та його філії: Дмитрівську, Іванковецьку та  Цибулівську, а також  комунальний заклад «Центр позашкільної освіти». Даним рішенням також було затверджено кількість класів та в них учнів, мережу гуртків в комунальному закладі «Центр позашкільної освіти:  24  групи, затверджено групи продовженого дня у Дмитрівському ліцеї  імені Т.Г. Шевченка, його  Дмитрівській та Цибулівській філіях. Даним рішенням також визначено, що профільне навчання у  Дмитрівському ліцеї  імені Т.Г. Шевченка буде організовано за профілями:

10-А клас -  профільне вивчення української мови та історії України;

10-Б клас – профільне вивчення української мови та літератури;

11 клас – профільне вивчення української мови та літератури.

Інклюзивне навчання для дітей з особливими освітніми потребами у закладах загальної середньої  освіти буде проводитися для 3-х учнів.

Навчальний процес у закладах освіти буде проводитися в одну зміну.

Також в процесі роботи виконком прийняв важливі  рішення з питань захисту прав дітей.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше