Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання виконавчого комітету

Новина
30.09.2022

30 вересня 2022 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради, яке провела сільський голова Наталія Стиркуль.

Першочергово члени виконкому заслухали та прийняли  до відома  інформацію начальника фінансового відділу Анастасії Заєць про стан  виконання дохідної частини бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за січень-серпень 2022 року, а також затвердили План заходів щодо складання проекту сільського бюджету на 2023 рік, Положення про робочу групу з питань формування бюджету та її склад.

Розглядаючи питання  щодо стану комунальних доріг на території громади, виконавчий комітет  рекомендував керівникам сільгосппідприємств, головам фермерських господарств, землекористувачам утримувати в належному стані земельні ділянки, які прилягають до вулиць та доріг комунальної власності, автомобільних доріг районного, обласного та державного значення та категорично заборонив будь-які земельні роботи (розорювання, культивацію тощо) на узбіччях автомобільних доріг на території громади.

  1. З метою підвищення рівня готовності сил і засобів цивільного захисту громади до реагування на надзвичайні ситуації, які можуть виникнути, та вдосконалення порядку спостереження за радіаційною та хімічною обстановкою на території Дмитрівської сільської територіальної громади в разі загрози виникнення та виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з викидом радіоактивних та небезпечних хімічних речовин, у мирний час та в особливий період, у тому числі у воєнний час, виконавчий комітет затвердив  Положення про систему формувань щодо виявлення та оцінки радіаційної і хімічної обстановки, санітарно-гігієнічної та епідемічної ситуації, виявлення чинників та осередків біологічного зараження та лабораторного контролю на території  громади.

Далі, на засіданні, в.о. начальника відділу земельних відносин апарату сільської ради Володимир Демешко звітував про роботу відділу та про стан виконання рішення виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради від 30 вересня 2021 року "Про хід справляння земельного податку та орендної плати за землю на території Дмитрівської сільської територіальної громади".  

В процесі роботи  члени виконкому встановили  батьківську  плату за харчування дітей в закладах дошкільної освіти та вартість харчування у закладах загальної середньої освіти Дмитрівської сільської ради. Відповідні рішення будуть оприлюднені  в інформаційному бюлетені «Вісник  Дмитрівської громади», на офіційному веб-сайті Дмитрівської сільської ради та  дошках оголошень закладів освіти. Також в процесі роботи виконком прийняв важливі  рішення з питань захисту прав дітей.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше