Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

Новина
30.08.2023

Сьогодні, 30 серпня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради, яке провела сільський голова Наталія Стиркуль.

Розглянувши стан виконання дохідної частини бюджету територіальної громади за січень-липень поточного року, було відзначено, що надходження податків і зборів складає 110,66% до плану.

За січень-липень 2023 року виконано план по сплаті місцевих податків та зборів, що сплачуються (перераховуються) згідно з Податковим кодексом України на 126,49%, з них єдиного податку – 136,85%, земельного податку – 123,98%. Надходження офіційних трансфертів складало 100,00% до плану.

Власні надходження бюджетних установ складають 112,79% до плану.

Не виконані надходження по податку та збору на доходи фізичних осіб, фактичні надходження склали 91,15%. Дану інформацію взято до відома.

З метою забезпечення своєчасного складання проекту бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади на 2024 рік, виконавчий комітет затвердив План заходів щодо складання проекту бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади на 2024 рік, склад робочої групи з питань формування бюджету та Положення про неї. Загальну координацію та організацію роботи щодо складання проекту бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади на 2024 рік здійснюватиме фінансовий відділ Дмитрівської сільської ради.

Далі члени виконкому заслухали звіт начальника відділу земельних відносин Володимира Демешка про роботу відділу та прийняли його до відома.

Розглядаючи питання щодо стану підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року, виконком зобов'язав керівників підприємств, установ, організацій та структурних підрозділів Дмитрівської сільської ради, старост населених пунктів громади забезпечити виконання плану заходів з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери Дмитрівської сільської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року відповідно до визначених термінів. Контролюватиме цю роботу начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та цивільного захисту Дмитрівської сільської ради Бабіч Тетяна.

Також на засіданні було розглянуто питання щодо забезпечення готовності об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту громади до використання за призначенням, визначено посадових осіб, уповноважених на складання протоколів про адміністративні правопорушення, встановлено батьківську плату за харчування дітей в закладах дошкільної освіти «Івушка», «Малятко», «Пролісок», «Ягідка» Дмитрівської сільської ради з 01 вересня 2023 року, та прийнято важливі рішення з питань соціального захисту громадян та захисту прав дітей.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше