Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради

Новина
31.01.2023

Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль провела чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.

В першу чергу члени виконкому розглянули звіт про виконання бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за 2022 рік, схвалили його та вирішили подати для затвердження на сесії Дмитрівської сільської ради.

Далі, у зв'язку з кадровими змінами, було затверджено новий склад постійно діючих комісій з питань поводження з безхазяйними відходами на території Дмитрівської сільської ради, з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості, новий склад комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури Дмитрівської сільської територіальної громади.

З метою підвищення ефективності просвітницько-профілактичної роботи і пропаганди знань з питань захисту та дій у надзвичайних ситуаціях серед населення, яке не зайняте у сферах виробництва та обслуговування за місцем проживання, виконком прийняв рішення про організацію роботи консультаційних пунктів з питань цивільного захисту Дмитрівської сільської ради в 2023 році, яким було визначено відповідальних за роботу консультаційних пунктів, визначено їх функціональні обов'язки, затверджено плани роботи та графіки надання консультацій.

З метою забезпечення навчання населення Дмитрівської сільської територіальної громади діям у надзвичайних ситуаціях, виконавчий комітет затвердив відповідні організаційно-методичні вказівки та План комплектування слухачів навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області на 2023 рік.

Далі, в процесі роботи, було утворено опікунську раду з питань забезпечення прав повнолітніх недієздатних осіб та осіб, цивільна дієздатність яких обмежена, які потребують опіки (піклування), при виконавчому комітеті Дмитрівської сільської ради, затверджено Положення про неї та склад ради.

З метою забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб, які потребують допомоги, виконавчий комітет Дмитрівської сільської ради прийняв рішення щодо прийняття матеріальних цінностей (гуманітарної допомоги) від громадської організації «Десяте квітня» та передачі її відділу соціального захисту населення Дмитрівської сільської ради.

Також виконавчий комітет прийняв ряд інших важливих рішень, направлених на забезпечення стабільної життєдіяльності сільської територіальної громади в сучасних умовах.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше