Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради

Новина
30.06.2022

30 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради, яке провела Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.

На розгляд виконкому було внесено 10 питань, що стосуються життєдіяльності громади та її мешканців.

В першу чергу члени виконкому заслухали звіт старости села Цибулеве Олени Студенко про роботу по виконанню повноважень, визначених чинним законодавством, та прийняли його до відома.

Далі начальник фінансового відділу сільської ради Анастасія Заєць проінформувала присутніх про стан виконання дохідної частини бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за січень-травень 2022 року та про роботу фінансового відділу по виконанню покладених на відділ завдань, а начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Бойко - про підсумки роботи закладів освіти за 2021-2022 навчальний рік.

У відповідності до плану роботи виконавчого комітету було розглянуто питання "Про хід виконання рішення виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради від 30 червня 2021 року № 101 "Про стан обслуговування одиноких непрацездатних громадян на території сільської ради", цікаву та змістовну інформацію по якому надала директор комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Наталія Кубіцька.

Крім цього, виконавчий комітет розглянув низку питань, що стосуються житлово-комунального господарства, по яких інформувала начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та цивільного захисту сільської ради Тетяна Бабіч.

Так, з метою своєчасної та якісної підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери громади до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 року було затверджено відповідний план заходів та склад штабу з питань підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери Дмитрівської сільської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 року. Також, у зв'язку з кадровими змінами, було затверджено новий склад комісій: з питань поводження із безхазяйними відходами на території Дмитрівської сільської ради, з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості та комітету доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури

В процесі роботи також було розглянуто питання щодо надання дозволу комунальній установі "Центр надання соціальних послуг" Дмитрівської сільської ради щодо організації надання соціальних послуг окремим категоріям громадян.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше