Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання виконкому Дмитрівської сільської ради

Новина
02.12.2022

Сьогодні, 02 грудня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради.

Цього дня члени виконавчого комітету, під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль, прийняли важливі рішення, направлені на забезпечення стабільної життєдіяльності сільської територіальної громади в умовах воєнного часу.

Зокрема, виконком заслухав та прийняв до відома інформацію начальника фінансового відділу сільської ради Анастасії Заєць про стан виконання дохідної частини бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за січень-жовтень 2022 року та схвалив проект бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади на 2023 рік.

Далі, відповідно до плану роботи, члени виконкому розглянули важливе питання щодо забезпечення безперебійного постачання питної води населенню Дмитрівської сільської територіальної громади, по якому інформував Віктор АКІМОВ – директор Дмитрівського комунального підприємства Дмитрівської сільської ради "Сількомунгосп".

Також виконком заслухав інформацію начальника відділу соціального захисту населення Дмитрівської сільської ради Алли Чорної про реалізацію повноважень щодо забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб на території Дмитівської сільської територіальної громади, та прийняв ряд важливих рішень з інших питань, що належать до компетенції виконкому.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше